Bio Nova logo
srpskienglishdeutsch  
environmetally friendly

Bez opasnih isparenja – jedini produkti sagorevanja "Nova Fuel" - fluida za bio - eko kamine su CO2 (ugljen dioksid) , H2O (vodena para) i toplota. Odnos CO/CO2 zadovoljava test za korišćenje bez dimovoda te je količina produkovanog CO zanemarljiva.
"Nova Fuel" fluid za kamine je napravljena iz čistih i obnovljivih izvora – derivat je poljoprivrednih i šumskih proizvoda. Ovo omogućava tehologiju bez dimnjaka i 90% efikasnost.
Bio Nova gorionici za bio - eko kamine su dizajnirani i proizvedeni saglasnosti sa standardom koji se odnosi isključivo na gorionike za bio - eko kamine na bioetanol – DIN 4734-1. Ovaj Nemački standard predstavlja skup pravila koja donose bezbednost u svaki proizvod koji proizvodimo za Vaše zadovoljstvo.
Svi naši proizvodi su sačinjeni od kvalitetnih materijala sa ISO 9001:2008 standardom u upravljanju kvalitetom. Ovo je najvažniji razlog što na naše proizvode dajemo 24 mesečnu garanciju.
Svi naši proizvodi dolaze sa detaljnim uputstvom za montažu i upotrebu te ako budete pratili instrukcije možete na  siguran način uživati u našim proizvodima mnogo godina.

environmetally friendly ilustration

address Nova Vizantija

logo Nova Vizantija copyright Nova Vizantija