Bio Nova logo
srpskienglishdeutsch  
siguran za upotrebu

Bionova kamini i gorionici za bio - eko kamine su projektovani i izrađeni u saglasnosti sa DIN 4734-1 standardom koji uvodi standardizaciju isključivo kamina i gorionika na bioetanol. Ovaj Nemački standard predstavlja skup pravila koja unose bezbednost u svaki proizvod koji proizvodimo za Vaše zadovoljstvo. Septembra 2015. godine u svet standardizacije bio kamina uveden je Evropski standard EN 16647, naslednik standarda DIN 4734-1. Republika Srbija je u potpunosti prihvatila ovu normu kao srpski standard SRP EN 16647:2016. Testiranje usaglašenosti sa DIN 4734-1 standardom izvršio je TUV Rheinland Energie und Umwelt GmbH - Test Centre for Energy Appliances. Svi naši proizvodi usaglašeni su sa novom Evropskom i Srpskom normom.
Naši proizvodi su sačinjeni od kvalitetnih materijala sa uvedenim ISO 9001:2008 standardom u upravljanje kvalitetom. Ovo su glavni razlozi zbog kojih na naše proizvode dajemo 24 mesečnu garanciju.
Svi naši proizvodi dolaze sa detaljnim uputstvom za montažu i upotrebu te ako budete pratili instrukcije možete na siguran način uživati u našim proizvodima mnogo godina.

din
TUV

adresa Nova Vizantija

logo Nova Vizantija copyright Nova Vizantija